середа, 24 січня 2018 17:51

"Горе, від якого немає ліків" - на батьківщину привезли загиблих у теракті українців

"Горе, від якого немає ліків" - на батьківщину привезли загиблих у теракті українців
Тіла 7 загиблих в теракті в Афганістані, привезли в Україну. Фото:ТСН

До України прибув літак із тілами семи загиблих українців під час теракту в Афганістані.

Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін у Twitter.

"Жахливий терористичний напад на готель в Кабулі забрав життя 7 українців. Літак з тілами загиблих вже в Україні. Горе, від якого немає ліків. Глибокі співчуття рідним та близьким", – написав Клімкін.

Злочинці впродовж 13 годин з вечора 20 січня тримали в облозі готель, в якому зупиняються іноземці. За останніми даними, вбили 18 людей, хоча кількість загиблих може виявитися більшою. Посол України в Таджикистані Віктор Нікітюк заявив про 7 загиблих українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт в Кабулі: в мережі показали загиблих українців

Вранці 24 січня у столиці Афганістану Кабулі екіпажі місцевої авіакомпанії Kam Air вшанували пам'ять загиблих внаслідок теракту у готелі "Інтерконтиненталь" українських співробітників. Домовини жертв теракту загорнули в прапори України. Працівники авіакомпанії несли труни з тілами українців, а коли поставили їх, члени екіпажів стали за домовинами і вшанували пам'ять загиблих.

Зараз ви читаєте новину «"Горе, від якого немає ліків" - на батьківщину привезли загиблих у теракті українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі