неділя, 10 травня 2020 13:19

Головний лікар станції швидкої допомоги помер від Covid-19

Головний лікар станції швидкої допомоги помер від Covid-19
Лікар Ігор Ковалюк помер від коронавірусу. Фото: Facebook/Ігор Ковалюк

Сьогодні помер головний лікар Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк. 6 днів тому у нього діагностували коронавірус.

"До смерті неможливо підготуватися. Сьогодні відійшов у вічність головний лікар Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк. Приношу свої щирі співчуття рідним та близьким", - повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Як розповів керівник профспілки станції швидкої допомоги Богдан Венник, Ковалюк помер на 58-му році життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус підхопив головний лікар міста

"Працівники станції швидкої медичної допомоги завжди будуть пам'ятати Ігоря Михайловича як невтомного керівника, педагога, колегу та чудову людину", - написав він.

Причину смерті лікаря не називають. Водночас 4 травня міський голова повідомив, що за добу у медзаклади Івано-Франківська госпіталізували 6 людей, серед яких був і керівник франківської станції швидкої допомоги. Його стан оцінювали як важкий.

У Кіровоградській області від коронавірусу помер 63-річний лікар дитячої обласної лікарні з Кропивницького. Раніше від Covid-19 помер його старший брат, який також працював лікарем.

Зараз ви читаєте новину «Головний лікар станції швидкої допомоги помер від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі