середа, 07 вересня 2022 21:00

Головні новин дня: ліквідація окупантів та справа Трухіна

Головні новин дня: ліквідація окупантів та справа Трухіна
Збройні сили України продовжують контрнаступ на кількох напрямках. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини середи, 7 вересня.

Збройні сили України на Херсонщині знищують особовий склад і техніку російських окупантів. Поблизу міста Гола Пристань Херсонської області лише минулої доби в результаті вогневого ураження втрати ворога становили майже 70 осіб, більше половини з них – вбитими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пташки доліталися: ЗСУ "мінуснули" російські літаки і вертоліт

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила підозру народному депутату від "Слуги народу" Олександру Трухіну. Йдеться про ДТП на Бориспільській трасі, з якого нардеп хотів втекти рік тому. Трухіна підозрюють у спробі дати хабаря поліцейським на місці аварії.

Авіабази в окупованому Криму були уражені серією успішних ракетних ударів Збройними силами України. Тож причиною є не "детонація авіаційних боєприпасів", як заявляли російські ЗМІ. Удари по базах окупантів підтвердили головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і перший заступник голови оборонного комітету Верховної Ради Михайло Забродський у спільній статті.

Російські окупанти обстріляли місто Слов'янськ на Донеччині. Від обстрілу загинули троє цивільних. Правоохоронці розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Посаду голови Фонду державного майна України зайняв народний депутат із фракції "Голос", член української делегації на переговорах із Російською Федерацією Рустем Умєров. За його кандидатуру проголосували 282 депутати.

Зараз ви читаєте новину «Головні новин дня: ліквідація окупантів та справа Трухіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі