вівторок, 15 травня 2007 12:40

Глава видавничого дому Burda Moden викинувся з 10-го поверху

Заступник генерального директора видавничого будинку Burda Moden в Москві розбився при падінні з десятого поверху. Прокуратура проводить перевірку за фактом загибелі громадянина Німеччини, повідомив представник Тверськой міжрайонної прокуратури столиці.

Чоловік впав близько 06:00 з десятого поверху будинку 9 по вулиці Паліха, повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах у вівторок. Прибулі на місце події міліціонери встановили, що загиблий - Ральф Люддман 1955 року народження, заступник генерального директора журналу Burda Moden.

Обставини події з"ясовуються. У правоохоронних органах схиляються до того, що 52-річний Людман вчинив самогубство. Як повідомили ІТАР-ТАРС джерела в правоохоронних органах, "ця версія розглядається як основна, оскільки в приміщенні, звідки імовірно він випав, немає безладу, а до вікна акуратно приставлений стілець, з допомогою якого можна піднятися на підвіконня", пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Глава видавничого дому Burda Moden викинувся з 10-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі