четвер, 22 листопада 2007 15:58

Глава сімейства згвалтував гостю при дружині і дитині

У Саратові чоловік двічі згвалтував гостю, що залишилася на нічліг, у присутності дитини і з відома своєї дружини. На суді дружина стверджувала, що чоловік зійшовся з її подругою з обопільної згоди.

В понеділок Ленінський районний суд міста Саратова засудив підсудного П. до трьох років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії строгого режиму.

Згідно з матеріалами закритого судового засідання, увечері 22 липня 2007 року подружжя П. разом з потерпілою Р. розпивали спиртне на території дачної ділянки, розташованої в Ленінському районі міста.

Після вживання спиртного вони вирішили лягти спати. Чоловік ліг на підлозі, а її дружина і їхня дитина разом з гостею лягли на ліжко. Через деякий час чоловік запропонував Р. вступити у інтимні відносини, на що остання відповіла відмовою.

Тоді чоловік схопив Р. за волосся і витягнув її на вулицю. "Реалізовуючи задумане і пригнічуючи волю" потерпілої, чоловік став бити її руками і ногами по різних частинах тіла і у результаті згвалтував. Після цього Р. побігла в дачний будиночок, але гвалтівник наздогнав її, знову побив і повторно згвалтував.

В ході судового слідства підсудний відмовився від своїх свідчень, даних ним на попередньому слідстві, і заперечував здійснення насильницьких статевих актів. Дружина підсудного була безпосереднім очевидцем злочину, проте встала на захист чоловіка. На суді жінка заявила, що потерпіла нібито добровільно вступила в статевий акт з її чоловіком. Лише завдяки збору додаткової доказової бази і активним діям державного обвинувача в кримінальному процесі вдалося спростувати версію підсудного, повідомляє офіційний сайт Саратовської прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Глава сімейства згвалтував гостю при дружині і дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі