середа, 25 січня 2017 12:07

Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ, обійшовши проросійського кандидата

Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ, обійшовши проросійського кандидата

Представник парламентської фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський переміг у виборах на посаду голови підкомітету Парламентської Асамблеї Ради Європи з питань проблем злочинності та боротьби з тероризмом, обійшовши свого головного конкурента - французького депутата Тьєрі Маріані, який публічно підтримує анексію Криму та виступає за зняття санкцій з Росії.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Бувають "друзі по життю", а бувають такі ж вороги. Сьогодні наш черговий бій з пропутінським французьким депутатом Т. Маріані закінчився перемогою України - одноголосним рішенням мене обрали головою Підкомітету ПАРЄ з питань проблем злочинності та боротьби з тероризмом. Згідно з планом Кремля саме цей депутат, проти якого в Україні триває кримінальне провадження за порушення наших кордонів, візити до Криму і його лобіювання ідей про те, що Крим - це Росія і санкції пора відмінити, порушник і агент тероризму - повинен був стати головою підкомітету ПАРЄ по боротьбі з тероризмом. Ми не могли допустити такий плювок в обличчя України і всієї Асамблеї", - наголосив Георгій Логвинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спроба замаху на Геращенка – це робота диверсійно-терористичного центру

Він зазначив, що під час засідання комітету йому "довелося вступити з Тьєрі Маріані в нерівний бій".

"Чому нерівний? Французький депутат у Франції відчував величезну впевненість і підтримку, у тому числі й своїх друзів - кремлівських агентів. Але хороших і правильних людей виявилося більше", - написав народний депутата і подякував підкомітету за одноголосне рішення щодо його обрання, а також - колегам з Європейської народної партії за номінування його на цю посаду.

"Зараз, коли Європа і світ щодня лицем до лиця стикаються з тероризмом, саме цей підкомітет ПАРЄ покликаний зіграти вирішальну роль на міжнародній арені боротьби з тероризмом. Я використовуватиму всі нові можливості для захисту прав людини, боротьби з міжнародною злочинністю і агресією, і як наслідок - швидкого повернення контролю над Кримом і Донбасом!", - заявив новообраний голова гідкомітету.

Нагадаємо, що у понеділок, 23 січня, народного депутата від "Народного фронту" Георгія Логвинського було обрано Віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи за квотою України строком на рік.

Зараз ви читаєте новину «Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ, обійшовши проросійського кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі