субота, 04 червня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив останні новини з передової

Генштаб повідомив останні новини з передової
На Слобожанському напрямку тривають бойові дії. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Російські окупанти не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та продовжують завдавати ракетних і авіаційних ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 4 червня.

"На Сіверському напрямку противник активних дій не проводив. З метою посилення визначених ділянок кордону та сковування дій наших військ ворог продовжує утримувати підрозділи Збройних сил Російської Федерації в прикордонних районах Брянської та Курської областей", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські загарбники провалили штурми біля Ізюма - американські аналітики

На Слобожанському напрямку тривають бойові дії. У напрямку населеного пункту Шипувате відзначено переміщення колони техніки з пальним та боєприпасами. У зворотному напрямку здійснюється евакуація пошкодженого озброєння та військової техніки (до 100 одиниць).

На Харківському напрямку основні зусилля окупантів зосереджені на утриманні зайнятих рубежів. Продовжуються інтенсивні обстріли українських підрозділів у районах населених пунктів Глибоке, Руські Тишки, Старий Салтів та Черкаські Тишки. Ворог завдав ракетного удару по об'єкту транспортної інфраструктури в районі населеного пункту Мохнач.

Російські окупанти, швидше за все, розтратять увесь свій наступальний потенціал у боях за Сіверськодонецьк на Луганщині. Ворогу може не вистачити сил на захоплення Донецької області, вважають американські аналітики.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі