неділя, 28 січня 2018 18:34

Генпрокурор розповів про хибну зачіпку у справі Шеремета

  Юрій Луценко розповів про хибну зачіпку у справі Шеремета. Фото: 112
Юрій Луценко розповів про хибну зачіпку у справі Шеремета. Фото: 112

Один із фігурантів справи про замах на народного депутата Ігоря Мосійчука був схожий на фігуру, зняту на відео у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова слідству "посміхнулася удача": "ми звернули увагу на зв'язок Тюріна з якимись фігурантами".

"У справі Шеремета поки такого немає. Хоча був момент, коли мені здалося, що удача є. Один з фігурантів справи про замах на народного депутата Ігоря Мосійчука був украй схожий на фігуру, зняту на відео у справі Шеремета. Але, виявилося, не той", - розповів Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Шеремета опитали 1800 свідків

20 липня 2016 року в центрі Києва вибухнув автомобіль, в якому знаходився відомий журналіст. Він помер у кареті "швидкої допомоги". Правоохоронці пов'язують вбивство Шеремета з його професійною діяльністю, однак не відкидають і інші версії, такі як замах на цивільну дружину журналіста Олену Притулу, керівника "Української правди". Саме їй належав червоний Subaru, який вибухнув.

Записи з камер спостереження дають припущення, що вибухівку в ніч перед вбивством заклали двоє осіб: чоловік та жінка. Їх особи не встановлено. За словами генпрокурора Юрія Луценка, зачіпок у цій справі поки що немає.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокурор розповів про хибну зачіпку у справі Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі