четвер, 27 травня 2010 13:00

Гендиректора "Артека" таки довели до звільнення

Гендиректора "Артека" таки довели до звільнення

Борис Новожилов у зв"язку зі станом здоров"я склав з себе повноваження генерального директора Міжнародного дитячого центру "Артек". Про це повідомили в прес-службі табору.

"Через обставини, що склалися, зв"язані, в першу чергу, зі станом мого здоров"я, я вимушений піти з посади генерального директора Міжнародного дитячого центру "Артек", - заявив Новожилов у своєму зверненні на сайті "Артека".

"Хочу сказати кожному співробітникові центру, колективу ветеранів, всій дружній артеківській родині велике дякую за довіру, підтримку, радість перемог і гідну поведінку в найскладніших ситуаціях. Думаю, що саме це дозволило зберегти "Артек" для дітей, всіх нас, хто любить і цінує цю прекрасну країну дитинства.

Щиро бажаю процвітання "Артеку", здоров"я і благополуччя його прекрасним людям. Трохи заздрю дітям, які ще не відкрили для себе дивовижне, дружне і чесне співтовариство артеківців, але вірю, що воно буде рости і зміцнюватися", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректора "Артека" таки довели до звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі