вівторок, 30 червня 2020 21:50

Газпром повернув Польщі переплату за газ

Газпром повернув Польщі переплату за газ
Російський газовий монополіст повернув польській енергетичній компанії PGNiG переплату за газ. Фото: Reuters

Російський газовий монополіст Газпром повернув польській енергетичній компанії PGNiG переплату за газ згідно з рішенням Стокгольмського арбітражу.

Про це повідомляє Газпром експорт у вівторок, 30 червня.

"Сьогодні ТОВ Газпром експорт перерахувало польській компанії PGNiG грошові кошти, що належать до повернення у зв'язку з рішенням арбітражного трибуналу щодо перегляду ціни з 2014 року за контрактом купівлі-продажу газу в Республіку Польща", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці значно скоротили заборгованість ЖКГ

Зазначається, що не зважаючи на це, Газпром і Газпром експорт продовжують оскарження даного рішення арбітражного трибуналу в установленому порядку.

У російській компанії запевняють, що перерахування коштів не тягне шкоди для позиції ПАТ Газпром і ТОВ Газпром експорт у ході оскарження.

З липня українців чекає зростання прожиткового мінімуму і мінімальної пенсії, подорожчає доставка газу, а в поліції з'явиться новий відділ. Прожитковий мінімум зросте на 91 гривню.

Зараз ви читаєте новину «Газпром повернув Польщі переплату за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі