четвер, 08 липня 2021 19:15

Футболістам з Троєщини, які розчулили виконанням гімну, зробили сюрприз
17

Маленькі футболісти з Києва, які співали гімн України перед грою у дворі, зустрілися із гравцями української збірної та отримали пам'ятні подарунки.

Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко у Facebook.

Фото: facebook.com/andriy.pavelko

"Ці юні патріоти побували в Будинку футболу. Малеча мала змогу поспілкуватися, отримати автографи й зробити спільне фото з гравцями національної збірної Сергієм Кривцовим, Денисом Поповим і з легендами українського футболу Анатолієм Дем'яненком і Олексієм Михайличенком", - написав Павелко.

Спортсменам подарували форму для тренувань та футбольні м'ячі. Також дітям пообіцяли, що на місці старого спортивного майданчика у їхньому дворі "буде новий з сучасним штучним покриттям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Англія стала фіналістом Євро

Маленькі футболісти мають власну команду "Ліврін". Після кожного тайму вони співають гімн України. Тренер команди – 8-річний Максим.

"Він завів зошит, ставить їм (гравцям "Лівріну". - Gazeta.ua) там оцінки, задає домашні завдання. Хто де стоїть, на якій позиції", - розповіла мати Максима Анна Лимар "Суспільному".

Маленькі футболісти проживають на столичній Троєщині. Перед поєдинком у дворі вони заспівали гімн України. Відео зняв та виклав в мережу їхній сусід. Воно стало вірусним. Футбольна академія "Вигурівщина" навіть погодилася тренувати хлопців безплатно.

Крім тренера "Лівріну" Максима, на кадрах 9-річний Євген, 8-річний Кирило, 7-річний Іван і його 4-річний брат Матвій.

Зараз ви читаєте новину «Футболістам з Троєщини, які розчулили виконанням гімну, зробили сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі