вівторок, 22 червня 2021 21:05

Фукс відповів Данілову: я вийшов з громадянства РФ ще 2017 року і ніколи не переставав допомагати рідному Харкову як меценат

Український бізнесмен Павло Фукс заявив, що ніколи не виходив з українського громадянства, закінчив процедуру виходу з громадянства РФ ще 2017 року і ніколи не переставав допомагати Харкову як меценат.

Про це він написав у Телеграм-каналі.

"Давайте поговоримо про те, який я "російський громадянин".

Анексія Криму і агресія РФ на Донбасі стали поворотною точкою в житті багатьох людей. У тому числі моєї.

Я народився і жив в Харкові. Довгий час провадив бізнес в РФ. У мене було громадянство РФ. Але я ніколи не виходив з українського громадянства.

Як і ніколи не переставав допомагати рідному місту як меценат. Ми реалізували багато важливих проєктів, якими я пишаюся.

2015-го я отримав український паспорт сучасного зразка і почав процедуру виходу з громадянства РФ. Процедура довга, закінчилася 2017-го. Спеціально для секретаря РНБО Олексія Данилова публікую документ.

2018 року РФ ввела проти 322 українських політиків і бізнесменів санкції. У тому числі проти мене".

"Пропагандистські ЗМІ РФ час від часу пишуть про українця Фукса, а силовий апарат РФ заводить кримінальні справи за вигаданими приводами. Для мене це давно стало рутиною" - зазначив Павло Фукс.
 
 
Зараз ви читаєте новину «Фукс відповів Данілову: я вийшов з громадянства РФ ще 2017 року і ніколи не переставав допомагати рідному Харкову як меценат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі