середа, 01 серпня 2007 10:46

ФСБ врятувала Максима Галкіна від кілера

Максим Галкін був змушений звернутися у органи ФСБ за захистом. Річ у тому, що відомого телеведучого переслідував кілер і загрожував йому вбивством. І лише завдяки оперативному втручанню органів його вдалося знешкоджувати.

Протягом певного часу на мобільний телефон пародиста надходили дзвінки від невідомого чоловіка. Він дзвонив з різних номерів, але голос був той самий.

Спочатку він намагався призначити зустріч з Галкіним, ставив якісь питання, кидав трубку, а потім, коли Максим попросив забути його номер телефону, перейшов на погрози. Телефонний терорист повідомив, що жити Галкіну залишилося зовсім недовго. Врешті-решт у Максима увірвався терпець і звернувся за допомогою у органи ФСБ. Телеведучий сам попросив поставити свій телефон на прослуховування, щоб цю людину знайти.

"Ми тебе уб"ємо! Ти помреш!" – одного разу виразно промовив хрипкий чоловічий голос.

"Максим розповів мені про ці дзвінки, – зізнався друг і колега гумориста Сергій Дроботенко. – Ми були шоковані. Виявляється, крім дзвінків він ще й SMS з погрозами йому надсилав".

Пародист звернувся по допомогу до своїх знайомих з органів ФСБ. З відома Галкина його мобільний і домашній телефони були поставлені на прослуховування.

"За допомогою системи стеження можна зясувати, де абонент, що дзвонить тобі, знаходиться територіально, – пояснили фахівці. – На спеціальній електронній карті висвічується маршрут, по якому він пересувається".

Кілер був знайомий з можливостями сучасної техніки і прагнув дзвонити з різних номерів. Проте через деякий час фахівцям вдалося засікти сигнал. І телефонного маніяка знайшли і затримали. З того часу дзвінки Галкіна з погрозами припинилися, пише "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «ФСБ врятувала Максима Галкіна від кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі