пʼятниця, 17 серпня 2007 13:22

Фотомодель з Нижнього Новгорода вирізала око чоловікові-мільйонеру (ФОТО)

Своїм початком історія Альбіни не відрізняється від численних історій про "попелюшок". Вона працювала помічницею продавщиці квітів в одному з універсамів Нижнього Новгорода. Одного разу біля прилавка з"явився бізнесмен Сергій Голов і гарна дівчина йому дуже сподобалася.

Вже за місяць після знайомства Голов відвіз свою обраницю до екзотичного Таїланду. Після повернення звідти закохані більше не розлучалися - Альбіна переїхала жити до Сергія у шикарну квартиру в елітному районі міста. Через деякий час вони зіграли пишне весілля.

У подарунок Альбіна отримала власний бутік, новенький "мерседес". Він посприяв реалізації заповітного бажання дружини стати фотомоделлю. Він навіть тещі купив квартиру по сусідству. Незабаром у пари народилася дочка, яку назвали Стелою.

Альбіна - справа.

Проте незабаром Альбіну закрутило світське життя. Вона стала однією з самих впізнанних фотомоделей міста - без її знімків не обходилося жодне глянцеве видання Нижнього Новгорода.

Її сталі запрошувати на всілякі раути і вечірки, з"явилася безліч шанувальників. Як каже знайомий сім"ї Голових - С.Могучєв: "Коли у Альбіни з"явився власний бізнес, вона стала поводитися нахабно, розбещено, я неодноразово бачив її у ресторанах і нічних клубах із сторонніми чоловіками, при цьому вона обнімалася і цілувалася з ними".

У сім"ї почалися скандали і врешті-решт Голов зажадав розлучення. Проте подружжя ніяк не могло поділити шикарні апартаменти. У обмін на розлучення Альбіна вимагала від чоловіка виписатися.

Але виписуватися з квартири чоловік не хотів через  що скандали у сім"ї були щодня.

Драма сталася у грудневу ніч. Альбіна прийшла додому о четвертій ранку. "Вона була п"яна, - згадує Голов. - Я спав і прокинувся тому, що вона штовхала мене і кричала, що я повинен піти геть з квартири". Між подружжям виникла сварка, яка переросла в колотнечу.

"Вона сходила на кухню, - розповідає Сергій. - І повернулася звідти з кількома ножами в руках. І стала ними тикати мені в голову." Один з них потрапив чоловікові у праве око.

На слідстві Альбіна всіляко заперечувала свою провину. Вона заявила, що, намагаючись захиститися від побоїв п"яниці-чоловіка, схопила ніж, а далі "ніщо не пам"ятає". Правда лікарі, що приїхали, ніяких слідів побоїв на її тілі не виявили.

В даний момент триває суд. Якщо Альбіну визнають винною у замаху на вбивство і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, то їй загрожує тривалий термін ув"язнення, аж до довічного, пише "Экспресс-газета".

Зараз ви читаєте новину «Фотомодель з Нижнього Новгорода вирізала око чоловікові-мільйонеру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі