пʼятниця, 05 жовтня 2007 11:37

Формат Євробачення змінили: Україна не потрапляє у фінал

 На 50-ій щорічній зустрічі у Вероні Телевізійний комітет ЄВС прийняв пропозицію оргкомітету міжнародного пісенного конкурсу Євробачення про зміну формату проведення конкурсу.

В результаті Україна, Росія і Білорусь позбулися можливості автоматично потрапити у фінал Євробачення-2008. Привілей залишився за Німеччиною, Іспанією і Францією.

З 2008 року всі країни-учасниці Євробачення будуть розділені на дві півфінальні групи. Автоматичними фіналістами залишаються Велика Британія, Німеччина, Іспанія і Франція як країни-засновники конкурсу Євробачення, а також Сербія як країна-переможниця Євробачення-2007.

Переможницею конкурсу Євробачення-2007 стала виконавиця  з Сербії Марія Шеріфович з піснею Молитва. Вєрка Сердючка (вона ж Андрій Данилко) з піснею Dancing Lasha Tumbai зайняла друге місце, а російське тріо з композицією Пісня номер один - третє місце.

 

За матеріалами  Telegraf.by 

Зараз ви читаєте новину «Формат Євробачення змінили: Україна не потрапляє у фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі