вівторок, 22 липня 2008 19:12

Фінал конкурсу "Міс Світу-2008" пройде в Києві

Фінал найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Світу-2008" відбудеться в Києві 4 жовтня.

Як повідомив почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш, фінальні приготування до проведення змагання почнуться після повторного візиту до України Джулії Морлі - президента конкурсу "Міс Світу" - в серпні цього року. Морлі ще раз проїдеся містами України, де зніматимуть ролики, конкурси та інші заходи в рамках "Міс Світу-2008".

За словами Матяша, майданчиком для проведення фіналу міжнародного конкурсу "Міс Світу-2008" швидше за все, стане столичний Палац "Україна".

Морлі вже відвідувала Україну в квітні 2008 р. Президент конкурсу "Міс Світу" тоді зазначила, що вважає Київ та Україну в цілому чудовим місцем для проведення цього конкурсу. Вона ознайомилася з можливостями міста і залишилася задоволеною якістю обслуговування в столичних готелях. "За нашим шоу спостерігатимуть більше 2 мільярдів глядачів зі всього світу. Це прекрасний шанс прорекламувати Україну та Київ і показати, що ці місця дуже привабливі. Я впевнена, що після "Міс Світу" кількість туристів, які приїжджають до України, збільшиться", - сказала вона.

В рамках візиту Морлі також відвідала Крим. Після чого ухвалила рішення, що зйомки деяких заходів перед фіналом "Міс Світу-2008" проходитимуть у Великій Ялті у вересні цього року. Основними місцями зйомок стануть Фороська церква і Ластівчине гніздо.

Нагадаємо, що Україну на "Міс Світу-2008" представить Ірина Журавська. Дівчина завоювала право на участь в "Міс Світу" після того, як перемогла на конкурсі "Міс Україна" в квітні 2008 р. Журавська працює моделлю в агентстві "KARINMMG" і є власницею титулів "Міс-Інтернет", віце-міс конкурсу "Міс Донбас Open-2007", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Фінал конкурсу "Міс Світу-2008" пройде в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі