понеділок, 14 лютого 2011 18:06

FEMEN оголювали сідниці і притискалися до міліціонерів (ФОТО)
19

Сьогодні, у День усіх закоханих, активісток FEMEN "сердечно привітали" співробітники Шевченківського РУВС.

Активістки, що вийшли на мирну демонстрацію під стіни посольства Італії, не були допущені до будівлі. Більше того, незважаючи на офіційну заявку на проведення акції та відсутність будь-яких натяків на оголення, дівчат жорстоко "заламали" і заховали в міліцейські "бобіки".

Деякі встигли втекти, деяких прикрили журналісти. У результаті правоохоронцям дісталися п'ятеро найбільш видних членів організації: лідери Ганна Гуцол, Олександра та Інна Шевченко, Ксенія Шачко та Євгена Крайзман. FEMEN звинуватять на цей раз в демонстрації геніталій. Крім того, у міліції є заяви від осіб, яких, нібито, образили дії дівчат під час проведення акції. Цитата з протоколу: "... оголювали попи і притискалися до міліціонерів". У даний час активістки чекають суду.

Слід зазначити, що реальних підстав для затримання і арешту активісток у правоохоронних органів не було і бути не може, якщо врахувати п'ять попередніх судових процесів, що закінчилися нищівною перемогою дівчат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «FEMEN оголювали сідниці і притискалися до міліціонерів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі