понеділок, 10 грудня 2018 05:10

Facebook ввів "сексуальні" обмеження для користувачів

Facebook ввів "сексуальні" обмеження для користувачів
Facebook ввів нові обмеження для користувачів. Фото: ТСН

Керівництво соціальної мережі Facebook ввело нові обмеження для користувачів.

Відтепер мережа не допускає "публікацію контенту, який спонукає до статевих контактів між дорослими, сприяє їм або був створений з метою організації і координації таких контактів", передає dw.com.

У профілі Facebook заборонено публікувати, окрім зйомок статевих актів, порнографії, еротичних танців або масажу також і записи, що містять "запит, пошук або пропозицію статевого акту, сексуальних партнерів, чатів або листувань із сексуальним підтекстом, зображення оголеного тіла".

Заборона поширюється також і на тексти, що містять "неявне сексуальне домагання - згадку статевого акту поряд із одним або кількома видами висловлювань з еротичним підтекстом", включаючи "сексуально-провокаційний сленг", "натяки з сексуальним підтекстом", "контент, який може явно зображувати статевий акт", "пропозиції або прохання про участь в іншій діяльності для дорослих" і багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не для інтрижок: Facebook запустив сервіс знайомств

Раніше Facebook звернулася до багатьох банків, у тому числі JPMorgan Chase, Wells Fargo, Citigroup і U. S. Bancorp, запропонувавши їм поділитися з соцмережею фінансовою інформацією користувачів, у тому числі трансакціями по банківських картах і даними про стан рахунку.

Зараз ви читаєте новину «Facebook ввів "сексуальні" обмеження для користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі