пʼятниця, 21 вересня 2018 19:16

Не для інтрижок: Facebook запустив сервіс знайомств

Не для інтрижок: Facebook запустив сервіс знайомств
Очільник Фейсбуку Марк Цукерберг розповів: додаток дозволить знайти серйозні стосунки, а не інтрижки. ФОТО: techcrunch

У Facebook запустили власний додаток для знайомств. Першими його протестували жителі Колумбії.

Сервіс Facebook Dating вбудований в додаток Фейсбуку. Він працює на платформах iOS і Android та є безкоштовним, пише TechCrunch.

Застосунок доступний тільки для користувачів, старших 18 років. У майбутньому обмеження хочуть зробити ще жорсткішими - зокрема, там не зможуть реєструватися користувачі зі статусами "у шлюбі", "заручений" чи "зустрічається".

Facebook Dating, як і його найближчий конкурент Tinder, шукає користувачів у радіусі 100 км. Крім того, можна написати будь-якій людині у пошуковому рядку - але не більше, аніж 100 людям на добу. У додатку є окремий чат, де можна обмінюватися текстовими повідомленнями та смайликами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки презентації Apple: що показали і коли продаватимуть

Появу нового додатку анонсували навесні 2018 року. Тоді голова Facebook Марк Цукерберг попередив: він дозволить користувачам підібрати кандидатів для серйозних стосунків, а не "просто інтрижки".

Вчені американського університету штату Мічиган розробили додаток для вимірювання артеріального тиску. Він визначає точні показники за допомогою iPhone без спеціального обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Не для інтрижок: Facebook запустив сервіс знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі