четвер, 03 травня 2007 13:55

Естонські туроператори відмінили тури до Росії

Естонські туроператори вимушені відміняти поїздки до Москви і Санкт-Петербурга, оскільки не можуть забезпечити безпеку автобусів і пасажирів, повідомляє агентство "Інтерфакс" з посиланням на газету "Еріпяєв".

"На жаль, багато шкіл з Виру і Табівере на південному сході Естонії відмінили учбові поїздки в ці міста, що викликає у нас велику заклопотаність", - заявила керівник туристичної фірми Fromte Travel з Тарту Світлана Тера. Поїздки також відмінені в Карелію.

Представники компанії Gondvana Reis відзначили, що щорічно вони організовують близько 40 поїздок до Росії, "але нинішня тривожна обстановка примушує відмінити щонайменше поїздки школярів".

За відомостями естонської газети "Еріпяєв", поки не відбулося жодного серйозного інциденту, окрім випадків необгрунтованого затримання естонців на межі.

Нагадаємо, раніше Російський союз туріндустрії повідомив про те, що масові безлади в Таллінні, викликані демонтажем бронзового пам"ятника радянському воїнові-визволителеві, привели до зниження попиту росіян на туристичні поїздки до Естонії і відмов від раніше заброньованих турів, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Естонські туроператори відмінили тури до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі