пʼятниця, 07 травня 2021 21:20

"Еміграція почалася з конкурсу краси" - українка вразила історією переїзду до США
5

Одразу після переїзду Катерина пішла на конкурс краси, на якому зайняла друге місце.
Фото: Надане Катериною Шеремет
Конкурс допоміг українці знайти  багато знайомих. Так вона стала тренером в одній зі студій і моделлю
Одразу після переїзду Катерина пішла на конкурс краси, на якому зайняла друге місце.
Одразу після переїзду Катерина пішла на конкурс краси, на якому зайняла друге місце.
Конкурс допоміг українці знайти  багато знайомих. Так вона стала тренером в одній зі студій і моделлю

Катерина Шеремет із Києва два роки тому переїхала до Сан-Дієго у США. Дівчина несподівано виграла "Грін карту", хоча не планувала їхати до Америки. Про це вона розповідає в інтерв'ю Gazeta.ua

"За компанію з друзями заповнила анкету. До цього ніколи не цікавилась Сполученими Штатами. Я не мала нав'язливої думки про переїзд. Через рік виявилось, що я її виграла. Спочатку навіть якось на це не звернула увагу, а от хлопець, з яким я зустрічалася, тепер вже мій чоловік, навпаки мріяв жити в США", - пригадує Катя.

Ще в Україні почала шукати житло і роботу через соціальні мережі. Спершу жили у місті Сан-Дієго в кімнаті. А з приводу роботи написала жінка, яка проводила конкурс краси і запропонувала стати учасницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка шокувала цінами на медичні послуги в Швейцарії

"Для мене це було дуже несподівано. В Україні хотіла спробувати себе в моделінгу, але завжди комплексувала через низький зріст і "що скажуть люди". Насправді і в цьому випадку писала організаторам конкурсу, в надії, що їм потрібні помічники, а вона мене вмовила стати учасницею. І так сталося, що одразу після переїзду я пішла на репетиції, а потім зайняла в тому конкурсі друге місце", - каже Катерина.

Українка каже, що після конкурсу отримали чимало подарунків, а головне зв'язків, які пізніше дуже знадобилися для адаптації. Наприклад, познайомилась з власниками танцювальної студії, де Каті запропонували проводити власні заняття зі стрейчингу та давати уроки танців.

"Готувалася до переїзду і на мовних курсах. Але три місяці інтенсивного вивчення англійської дали не найкращий результат. До того ж наш штат розташований на кордоні з Мексикою і популярна тут іспанська. Тому спочатку нічого не розуміла" - додає українка.

Українка Ольга шість років тому переїхала в Андорру. Разом з чоловіком заснували фірму по легалізації мігрантів. Допомагають відкривати тут свій бізнес. Податок на прибуток у країні 10% і 0% при виведенні дивідендів.

Зараз ви читаєте новину «"Еміграція почалася з конкурсу краси" - українка вразила історією переїзду до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі