вівторок, 21 серпня 2007 09:32

Екс-няня розкрила всі секрети Брітні Спірс

Няня, що доглядала за маленьким сином Брітні та Кевіна Шоном Престоном, розкрила всі таємниці співачки, але сама вирішила залишитися невідомою.

За її словами, поп-принцеса палила та вживала алкоголь на пізніх термінах вагітності другою дитиною, а також за безглуздою примхою примушувала няню лягати в ліжко разом з собою і маленьким Шоном Престоном.

25-річна співачка, не соромлячись охоронців, нянь, прибиральників та іншого обслуговуючого персоналу, постійно роздягалася в їх присутності, підходила до кого-небудь і питала: "Я сексуальна? Я приваблива?". "Вона постійно оголювалася перед молодим чистильником басейну і садівником. Вона напивалася вщент, так що ледве стояла на ногах, а потім брала сина на руки, і я поспішала забрати в неї дитину, тому що боялася, що вона або сама впаде, або впустить його".

"Вона зовсім про дітей не турбувалася, — говорить звільнена няня. — Коли народився Джейден Джеймс, вона взагалі до нього не підходила. Малюком займалися няньки, її мама й сестра". За словами пані Х Спірс особисто вибирала персонал, але наймала людей не для роботи, а щоб ті її розважали. "Їй було важливо, щоб вони були молодими, веселими і симпатичними, і аби щодня було свято і випивка. Вона брала людей на роботу, але насправді вона "купувала" друзів для розваг", — стверджує звільнена жінка, передає www.dailyshow.ru.

Зараз ви читаєте новину «Екс-няня розкрила всі секрети Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі