пʼятниця, 03 березня 2017 19:51

Екс-голова Одеської митниці заявила про обшуки

Екс-голова Одеської митниці заявила про обшуки
Юлія Марушевська заявила про обшуки у її квартирі. Фото: 5 канал

Колишня голова Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що у її квартирі намагалися провести обшук СБУ та Генпрокуратура.

Про це інформує "5 канал".

"Працівники СБУ та Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки в моїй квартирі. Все це у період, коли я перебуваю в закордонному відрядженні і є спікером під час Freedom Forum. Прийшли в рамках невідомого мені кримінального провадження. Паралельно обшуки проводять у Романа Баховського, який очолював відкритий митний простір. Сприймаю це, як тиск з боку чинної влади та відповідь на вчорашнє затримання НАБУ глави ДФС Романа Насірова", - пише Марушевська у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митники заробляли на бізнесменах по 100 тис. за зміну

Речник Генпрокуратури Лариса Сарган сказала, що в квартирі Юлії Марушевської обшуків не проводили. Вона додала, що Генпрокуратура займалася чиновниками Одеської митниці з листопада 2015-го по листопад 2016-го.

Державна фіскальна служба почала розслідування за фактом можливої корупційної діяльності екс-глави Одеської митниці Юлії Марушевської. Її підозрюють у заниженні ціни на товари та інших порушеннях.

Зараз ви читаєте новину «Екс-голова Одеської митниці заявила про обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі