вівторок, 18 березня 2008 14:39

Джордж Лукас зніме свій останній фільм

Джордж Лукас зніме свій останній фільм
Культовий режисер Джордж Лукас повідомив, що зараз він працює над проектом " Червоні хвости", який стане останнім фільмом в його кар"єрі.

Тоді як два найбільші кінопроекти Джорджа Лукаса " Індіана Джонс-4" і анімаційна стрічка " Зоряні війни: Клонічні війни" практично завершені, режисер і продюсер розповів, що зараз він зайнятий над створенням картини " Червоні хвости", яка підведе риску в його кар"єрі.

Новий фільм Лукаса про афро-американських льотчиків, над яким він працював декілька років, стане його останньою режисерською роботою.63-річний кінематографіст розповів, що ідея проекту " Червоні хвости" його надихала дуже давно, і для нього ця картина дуже багато значить. Лукас є автором сюжету, адаптувати який він довірив сценаристові Джону Рідлі.

Фільм, що описує події Другої світової війни, в той же час зачіпає такі проблеми, як расизм і терпимість." Ми дуже довго працювали над сценарієм і з великою відповідальністю підійшли до роботи. Зйомки фільму ми плануємо почати в кінці цього року. Я можу з впевненістю сказати, що це буде мій останній великомасштабний фільм. Я, звичайно, продовжу роботу в кіно, але це будуть дрібні проекти не для широкої публіки", - повідомив режисер.

Прем"єра четвертого фільму " Індіана Джонс" відбудеться 18 травня в рамках каннського фестивалю, повідомляє Nesland.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Лукас зніме свій останній фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі