четвер, 22 січня 2009 16:23

Джона Траволту намагалися шантажувати фотографіями помираючого сина

Джона Траволту намагалися шантажувати фотографіями помираючого сина
Поліція розслідує спробу вимагання, зроблену відносно актора Джона Траволти, пише 22 січня The Daily Telegraph. Шантажисти погрожували продати журналістам фотографії помираючого сина Траволти.

Двоє чоловіків звернулися до актора, повідомивши, що мають в своєму розпорядженні фотографії Джетта Траволти, зроблені безпосередньо перед його смертю, і зажадали "мільйони доларів". За наявними даними, один з вимагачів - багамський політик, а другий працює лікарем "швидкої допомоги". Ймовірно, знімки могли бути зроблені на камеру стільникового телефону в машині.

Отримавши повідомлення шантажистів, Траволта звернувся до своїх юристів, а ті повідомили в поліцію. В даний час поліція допитує підозрюваних, розслідування знаходиться на початковій стадії. У офіційній заяві адвокатів актора мовиться: "На превеликий жаль, після такого важкого горя часто знаходяться особи, які намагаються на цьому заробити. Ми не дозволимо цьому статися".

16-річний син Джона Траволти помер від нападу хронічного захворювання 2 січня на Багамах, де він проводив канікули разом з батьками. У Джона Траволти і Келлі Престон залишилася восьмилітня донька, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джона Траволту намагалися шантажувати фотографіями помираючого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі