четвер, 06 грудня 2007 11:23

Джекпот у 45 млн євро в Німеччині виграли троє німців

Одразу троє людей розділять між собою рекордний джекпот в Німеччині, що викликав ажіотаж не тільки серед німців, але й серед жителів сусідніх країн. Останньої миті через різке збільшення числа учасників лотереї "6 із 49" сума виграшу зросла від 43 до 45 млн євро.

Як повідомили в четвер представники організатора лотереї - державної компанії Lotto GMBH, щасливцями виявилися уродженці земель Шлезвіг-Гольштейн, Тюрінгія і Нижня Саксонія, які вгадали шість цифр і суперцифру. Такими стали цього разу: 9,10, 24, 28, 39, 42 і 3.

Щоб краще усвідомити, про яку величезну суму йдеться, можна уявити собі доріжку з 10-єврових банкнот завдовжки в 546,1 км, що перевищує відстань від Берліна до Дюсельдорфа. Минулого року джекпот вдалося "розколоти" лише одному скромному санітарові з Північної Рейн-Вестфалії. Йому дісталися тоді 37 млн 700 тис. євро.

Цікаво, що ще 21 людина вірно визначила цього разу 6 заповітних цифр і отримають тому по 263 тис. євро - теж непоганий подарунок до Різдва і Нового року.

Привернуті рекордним джекпотом численні іноземці, що спробували "урвати" німецького щастя, на жаль, нічого не отримали. Таким чином, завдяки лото цього року у ФРН з"явилося 77 мільйонерів - непоганий результат для азартних німців.

Якнайкращі шанси на успіх в лотереї "6 із 49", якщо вірити статистиці, мають всі числа більше 25. Згідно інформації Toto-Lotto GMBH, у 4600 тиражах, що проводяться з 9 жовтня 1955 року, найщасливішим (614 разів) виявлялося число 38. Мінімальний шанс на успіх у тих гравців, які ставлять на 13: число, що традиційно вважається нещасливим, посідає останнє місце в статистиці - вигравало воно всього 500 разів, передає ІТАР-ТАРС.

 

Зараз ви читаєте новину «Джекпот у 45 млн євро в Німеччині виграли троє німців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі