неділя, 14 жовтня 2007 10:27

Двоє молодиків вбили бабцю заради 2,5 гривень

На Житомирщині "по гарячих слідах" затримано місцевих жителів, які через 2,5 гривні скоїли тяжке вбивство 81-річної пенсіонерки.

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків УМВС в Житомирській області,10 жовтня до Олевського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено труп 81-річної господарки зі слідами насильницької смерті. На тілі вбитої було два смертельних ножових поранення.

Після проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції швидко натрапили на слід злочинців – жителів того ж села 23- та 24-річного віку. Їх обох одразу ж було затримано за підозрою у скоєнні тяжкого кривавого злочину.

Попередніми слідчими діями встановлено, що двоє молодиків вранці 9 жовтня обговорили усі деталі та ретельно спланували свої дії. А близько 21-ї години цього ж дня вони вирушили до бабусиної хатини, аби змусити її поділитись з ними своїм грошовим збереженням. Підманувши стареньку, потрапили в її оселю. Жорстокість та жадоба до збагачення настільки заполонили зловмисників, що вони навіть не вимагали від господарки грошей, а просто нанесли їй декілька ударів ножем і кинулись шукати жадану схованку. Все, що вдалося вбивцям знайти у хатині своєї жертви, – це двохкасетний магнітофон, електроліхтарик, 2 гривні та 50 копійок, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Двоє молодиків вбили бабцю заради 2,5 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі