понеділок, 05 березня 2007 11:54

Дружині принца Чарльза видалять матку

Дружині принца Уельського Чарльза, герцогині Корнуоллській Каміллі у понеділок зроблять операцію з видалення матки.

Прес-служба принца Уельського у лютому зробила офіційну заяву про операцію. З того часу стан Камілли не коментувався.

Представниця прес-служби Кларенс Хаус 12 лютого підкреслила, що видалення матки - звичайна операція для жінок середнього віку, і раком герцогиня не хворіє.

За словами Хаус, післяопераційний період триватиме близько шести тижнів, кілька днів після операції Камілла проведе в лікарні.

- Це не означає серйозних проблем зі здоров"ям, це просто одна з тих речей, які жінки вимушені зробити на певному етапі свого життя. Такі операції проводяться щодня і хвилюватися нема про що, - сказав британський експерт Дікі Арбітер.

- У герцогині є підтримка і любов чоловіка і всі її підтримуватимуть. Це виснажлива операція і вона важка психологічно, проте, герцогиня - дуже сильна людина і справиться з цим, - додав він.

У приватний шпиталь Камілла відправиться у неділю. Імовірно, це буде Шпиталь Короля Едварда VII. Раніше Каміллі вже робили там операцію на коліні.

Цього року герцогині Корнуоллській виповнюється 60 років.

Операцію з видалення матки робить кожна 5 жінка молодше 60. У Великій Британії щорічно така операція робиться 40 тис. Жінкам, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Дружині принца Чарльза видалять матку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі