вівторок, 02 жовтня 2007 08:28

Дружина Баскова спростувала чутки про розлучення

Вчора поп-тусовку приголомшила чергова скандальна новина: Микола Басков розлучається з дружиною. Проте як з"ясували журналісти "МК", преса дещо поспішила розвести відому пару.

- Микола зараз знаходиться у літаку - летить до Києва, зв"язку з ним немає, - завірила Світлана, - але я можу висловитися від імені нашої сім"ї, ми ж - сім"я, повірте! Його нібито слова - це журналістські перебільшення. Просто Микола дуже багато займається своєю творчістю, ось зараз одразу з Києва на цілих півроку полетить працювати до Іспанії. Це нормально, він артист, і для нього його творчість - найголовніше в житті. У мене маленька дитина, мені куди зручніше жити в Росії, де у мене багато близьких, друзів, родичів. Як я буду одна в Іспанії? Без доброго знання мови, без знайомих лікарів, врешті-решт... Я не можу мотатися за Колею по світу. І я - саме як його дружина - ухвалила рішення і сама запропонувала Миколі якийсь час пожити окремо.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Баскова спростувала чутки про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі