понеділок, 30 липня 2007 11:51

Друг Хилларі Клінтон опублікував її студентські листи

Однокласник Хилларі Клінтон Джон Півой передав газеті The New York Times листи своєї шкільної подруги, написані у 1965–1969 роках, коли та вчилася у коледжі Уеслі (Массачусетс).

"Після різдвяних канікул зі мною сталися три з половиною метаморфози, відчуваю, що переді мною ніби розкинувся "шведський стіл" з осіб. Я вже була самотнім теоретиком, який включав псевдо-хіппі, педагогічного і громадського реформаторів, а також половину простачки-одиначки", – писала Клінтон в квітні 1967 року. У інших листах вона з роздратуванням писала про свого консервативного батька, із зневагою – про сусідок по гуртожитку. Клінтон описувала з осудженням "хлопчиків", з якими стикалася (вони "знають багато про "себе", але нічого про "чоловіка"), а також про зустріч з якимсь "хлопчиком з Дартмута".

"Завжди здається, що я пишу тобі, коли знову  про багато замислююся", – писала Клінтон Півою у 1965 році. Потім вона жартувала, що збереже всі листи і заробить мільйон доларів на них, коли її шкільний товариш стане знаменитим, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Друг Хилларі Клінтон опублікував її студентські листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі