неділя, 09 серпня 2009 19:35

Друг Джексона заявив свої права на дочку співака

Друг Джексона заявив свої права на дочку співака

Близький друг покійного Майкла Джексона актор Марк Лестер заявив в інтерв"ю американській газеті News of the World, що саме він є біологічним батьком дочки "поп-короля" Періс.

Як розповів Лестер, він надав лікарям свою сперму, щоб ті провели операцію зі штучного запліднення Деббі Роу. За визнанням актора, який також є хрещеним батьком дітей Майкла Джексона, він беріг цю таємницю впродовж 13 років.

Лестер також відзначив, що його слова підтверджує надзвичайна схожість між Періс Джексон і його 15-річною дочкою Херрієт. Для прояснення цього питання він висловив готовність пройти аналіз ДНК на батьківство.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року у віці 50 років. Точна причина його смерті поки не встановлена, проте, за однією з версій, співак міг померти через передозування пропофолу. У Джексона залишилося троє дітей - 12-річний Прінс Майкл-молодший, 11-річна Періс Майкл Кетрін і семирічний Майкл Прінс II. Опікункою дітей Джексона, згідно з рішенням суду від 3 серпня, призначена його мати Кетрін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Друг Джексона заявив свої права на дочку співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі