середа, 20 січня 2010 10:58

Довгий купався перед журналістами замість Черновецького (ФОТО)
9

Учора, 19 січня, секретар Київради Олесь Довгий разом з Президентом України Віктором Ющенко взяв участь у святкуванні Водохреща.

Як повідомлялось, київський міський голова Леонід Черновецький не брав участі у святкуванні Водохреща у Гідропарку в Києві.

Замість нього до Гідропарку прийшли його заступники Олесь Довгий та Сергій Рудик.

Привітавши всіх присутніх поблизу каплиці Хрещення Господнього в столичному Гідропарку, Довгий і Рудик скупались в освячених Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом водах Дніпра.


"Вітаю вас, дорогі кияни, з Хрещенням Господнім, зі Святим Богоявленням, і бажаю вам здорової енергії і гарного настрою", - привітав усіх присутніх секретар Київради.

"Дніпро володіє величезною енергією і невичерпною силою. Омиваючись в його водах, ми очищаємося від гріхів", - сказав Довгий і закликав усіх присутніх долучитися до святого обряду.

Першим у воду зайшов Сергій Рудик, потім, не роздумуючи, стрибнув з помосту Довгий, занурився три рази і роздягненим поспішив до журналістів.

По Довгому було видно, як сильно він замерз. Під час молитви вуха і ніс його помітно почервоніли від морозу, а після купання червоними були вже і щоки.

По дорозі з ноги Довгого злетіли шльопанці, і йому довелося йти по снігу босоніж, поки взуття не повернули.

Заммера Іван Шовкун жартома крикнув журналістам: "Відпустите дитину, замерзне!", і Довгий пішов до роздягальні.

Варто відзначити, що під час купання мерських заступників у воді чергував... рятувальник у водолазному костюмі.

За матеріалом УНІАН, Газета по-киевски

Фото прес-служби КМДА, Vip-ua
Зараз ви читаєте новину «Довгий купався перед журналістами замість Черновецького (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі