пʼятниця, 19 квітня 2024 13:12

Допомога для сил оборони та навчальних закладів: меценат Олег Крот тримає волонтерський фронт
Позиція

Допомога для сил оборони та навчальних закладів: меценат Олег Крот тримає волонтерський фронт
Бізнесмен допомагає військовим та вразливим верствам населення. Фото з особистого архіву Олега Крота

Бізнесмен та меценат Олег Крот спільно з волонтерами з БФ "Батальйон волонтер" продовжує допомагати українським захисникам на передовій та вразливим верствам населення у тилу.

Спільними зусиллям благодійники передали планшети для бійців 77 танкової бригади. З таким запитом воїни звернулись до волонтерських організацій, і Крот спільно з однодумцями знайшов техніку для передачі на передову.

Сили оборони потребують не лише технічного оснащення, а й транспорту та запчастин і витратних матеріалів для машин. Нещодавно меценат Олег Крот спільно з іншими волонтерами передав 3-й окремій танковій бригаді шини. А 4-та окрема танкова бригада отримала допомогу у вигляді запчастин та комплектуючих для техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важливо, щоб наші воїни відчували, що вдома на них чекають": РеабіЦентр - ініціатива про надію, відновлення і життя

Не залишаються поза увагою волонтерів і медичні заклади та польові шпиталі. Лікарі, які надають невідкладну допомогу військовим, постійно потребують витратних матеріалів - одноразових медичних халатів, капелюхів та бахіл. Ці вантажі Крот та його побратими передали у шпиталі.

В умовах війни і постійних зборів для потреб армії Крот знаходить можливість підтримувати дітей і дарувати їм радість та необхідні речі. Так нещодавно благодійник разом із представниками БФ "Батальйон волонтер" передав 11 ящиків з маркерами та іншою канцелярією для дітей одразу кількох навчальних закладів на Волині. Благодійну допомогу отримали вихованці двох ліцеїв у Рожищі та діти з навчально-реабілітаційного центру Волинської обласної ради.

Олег Крот з перших днів повномасштабної війни допомагає армії та вразливим верствам населення, зробив благодійність окремим важливим напрямком у своїй діяльності та обʼєднує зусилля з іншими волонтерськими організаціями.

Зараз ви читаєте новину «Допомога для сил оборони та навчальних закладів: меценат Олег Крот тримає волонтерський фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі