пʼятниця, 25 вересня 2009 18:09

Донецьку школу евакуювали через повідомлення про замінування

Донецьку школу евакуювали через повідомлення про замінування
В одній зі шкіл м. Красний Лиман Донецької області більш як 500 учнів було евакуйовано через неправдиве повідомлення про замінування.

Як повідомили у відділі зі зв"язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, до Краснолиманського міськвідділу міліції зателефонував невідомий і повідомив, що в будівлі школи по вул. Пушкіна бомба. З навчального закладу було евакуйовано 547 людей – учнів і працівників школи.

Співробітники вибухотехнічної служби, місцевого підрозділу МНС, а також фахівці-кінологи, які прибули на місце події, обстежили всі приміщення школи і прилеглу територію, проте вибухонебезпечних і підозрілих предметів не виявили. Після цього заняття в школі були відновлені.

Працівники карного розшуку м. Красний Лиман затримали місцевого жителя, 17-річного учня ПТУ, який зізнався, що з хуліганських мотивів зателефонував до міліції зі свого мобільного телефону і повідомив про нібито замінування школи. Запобіжний захід затриманому обирається.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Донецьку школу евакуювали через повідомлення про замінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі