вівторок, 11 вересня 2012 16:07

Донецький блогер нажахав читачів фотографіями "покращеної" Макіївки
11

Фото: Фото: dennislapin.livejournal.com

"Наскільки переможена руїна, можна побачити на прикладі Макіївки - місто, розташоване в 10 кілометрах від Донецька, - пише блогер Денис Лапін. - Сьогодні волею випадку опинився в центрі Кіровського району міста Макіївки. Сталося так, що університетська машина стала як укопана навпроти прохідної заводу , а до приїзду допомоги було близько години. Це був вирішальний момент, щоб піти і подивитися, як перемогли розруху в не найгіршому місті Донбасу. Причому, зауважте, до Донецька не більше десятка кілометрів ".

На фотографіях блогер фіксує зарослий бур'яном центр Макіївки, рейки міського трамваю потопають у зелені, місцевий Палац культури розвалюється на очах - вхід туди заборонений під страхом смерті через нещасний випадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький блогер показав, як чиновники грабують "на благоустрої"

"Спочатку мені здалося, що я потрапив у загублений світ. Зауважте, це не Прип'ять, а Макіївка - один з індустріальних центрів Донбасу. Подекуди з-під асфальту і бурхливої ??рослинності проглядають трамвайні рейки, до яких свого часу не дістався Василь Джарти , який приніс цьому місту збитків більше, ніж татари Русі ", - пише він.

Блогер зазначає, що єдина річ, яка протікає в місті більш-менш активно - це передвиборна агітація.

"Вибори не обійшли стороною цей райський куточок. Терміново їдьте у Кіровський район Макіївки і подивіться на все своїми очима. Час відкрити очі, а то" покращення "прийде до вас. Тут не можна жити, можна повільно і болісно вмирати", - закінчує розповідь Лапін .

Зараз ви читаєте новину «Донецький блогер нажахав читачів фотографіями "покращеної" Макіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

503

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі