понеділок, 13 березня 2017 17:48

До кінця березня буде прохолодно

До кінця березня буде прохолодно
Березень буде прохолодним. Фото facebook

До кінця березня в Україні не прогнозується різких змін погодних умов.

Про це Обозревателю розповів начальник Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

"До кінця березня не очікується різкого потепління. Також не прогнозується різкого похолодання. Сьогодні погодні умови в Україні в межах норми. Часом температура повітря навіть вища за звичайну. А ось різке потепління весною може викликати посуху", - розповів Микола Кульбіда.

В Україні зберігається тенденція до загального потепління. Хоча наступної доби можливий мокрий сніг у регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень розпочнеться із холоду.

"14 березня вночі буде від 4 градусів тепла до 2 градусів морозу, а в Карпатах навіть до 6-7 градусів морозу. Вдень ясно, трохи тепліше, проте все одно прохолодно, +4+9, на півдні та на Закарпатті до +10 градусів. Опади невеликі, періодичні, місцями. На Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, Вінниччині, Житомирщині переважатиме суха погода. Опади - переважно дощ, але є ймовірність мокрого снігу і не лише на заході, а й подекуди у центральних областях", - повідомила в соцмережі синопник Наталка Діденко.

Народний синоптик Петро Демчук прогнозує посушливе літо. З 15-20 травня почнеться посуха. Дощу не буде до початку серпня. Температура доходитиме до 38 градусів.

Зараз ви читаєте новину «До кінця березня буде прохолодно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі