вівторок, 09 вересня 2008 23:36

Дівчина-панк стала священником

Любов до "антихристської" панк-групи Sex Pistols, пірсингу, ошийників з шипами і високим гумовим ботфортам не перешкодила 29-річній мешканці британського графства Глостершир стати священнослужителем англіканської церкви, повідомляють британські ЗМІ.

Як говорить сама Рев Скай Денно (Rev Skye Denno), прихожани церкви, в якій вона почала проводити богослужіння з літа цього року, до цих пір не дуже звикли до її екстравагантного іміджу. Проте, за її словами, все, що відрізняє її від звичайних служителів церкви, насправді лише зближує її з іншими людьми, роблячи її образ більш приземленим.

Своє небажання відмовитися від екзотичного вбрання і яскравого макіяжа дівчина пояснює небажанням виглядати як "звичайний, середньостатистичний вікарій". Окрім свого зовнішнього вигляду дівчина нічим від інших віруючих істотно не відрізняється: у неї є сім"я, двоє дітей, а перш ніж обійняти церковну посаду, вона закінчила навчання на теологічному факультеті коледжу Глостершира.

"Я думаю, що це робить мене більш земною, і я ще жодного разу не чула, щоб хтось був невдоволений. Я дійсно ходжу по вулиці в байкерських черевиках, коротких шортах і собачому ошийнику. Деякі дивляться на мене, але я не звертаю уваги, оскільки я є я. Я роблю це не для того, щоб мати проблеми, - просто я така. Думаю, що Бог вибрав мене не тому, що я жінка, а через мої внутрішні якості", - говорить Рев Скай, повідомляє РБК.
Зараз ви читаєте новину «Дівчина-панк стала священником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі