пʼятниця, 12 вересня 2008 10:36

Дітей Ющенка і Тимошенко немає в рейтингу найбагатших українських спадкоємців (Список)

Перші місця в рейтингу "найбагатші українські спадкоємці" займають Дамір і Алмір Ахметови, зі статком по 15,55 млрд доларів, пише журнал Корреспондент.

Наступною йде Ксенія Мартинова, донька Олексія Мартинова, співвласника групи Приват зі статком 4,94 млрд доларів.

На четвертому і п"ятому місцях - Марія і Катерина Пінчук зі статком 4,44 млрд доларів на кожну.

Шосте місце займає син Віктора Нусенкіса зі статком у 3,32 млрд доларів.

На сьомому і восьмому місці - Анжеліка і Григорій Коломойські. У них вже є по 3,3 млрд доларів.

Дев"яте місце зайняла Дарина Потапова, дочка Володимира Бойка, глави ММК Ілліча. Її приблизний статок 3,22 млрд доларів.

На десятому місці розташувалася Іванка Фірташ зі статком 2,9 млрд доларів.

Щоб уявити, хто підхопить прапор великого бізнесу з ослаблених батьківських рук, Кореспондент склав список найбагатших спадкоємців країни на підставі свого рейтингу ТОП-50 найбагатших людей України.

До рейтингу увійшли нащадки десяти найбагатших українців. Тому тут не представлені спадкоємці Президента Віктора Ющенка і дочка прем"єр-міністра Юлії Тимошенко - видання враховувало реальні гроші, а не владу. Також в рейтинг не потрапили прийомні діти багатих батьків.

Спадок юних щасливців Кореспондент оцінював як долі в батьківських капіталах, які умовно були розділені на рівні частини за кількостю спадкоємців. Видання не претендує на складання заповітів вітчизняних мільярдерів, а лише припустило, що вони поділять свої гроші на рівні частини і в повному об"ємі.

Зараз ви читаєте новину «Дітей Ющенка і Тимошенко немає в рейтингу найбагатших українських спадкоємців (Список)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі