четвер, 26 червня 2008 20:56

Дільничним купили мопеди

Десятьом кращим дільничним інспекторам Чернігівщини подарували мопеди. Придбали за гроші міністерства й обласного управління міліції. Один коштує 2,5 тис. грн.

— Новеньким транспортом вирішив їхати з Чернігова до Бобровиці, — розповідає дільничний Сергій Бондар, 25 років. — Та тільки вибрався за місто, як закінчився бензин. Добре, що недалеко заправка. А взагалі доїхав нормально. На 100 кілометрів пішло два літри пального. Максимальна швидкість на спідометрі — 60 кілометрів на годину. Коли приїхав до райвідділу, колеги збіглися дивитися. Заздрили, бо зазвичай у села добираємося попутками.

Бондар обслуговує чотири села, в яких понад 4 тис. жителів. Раніше не встигав за день об"їхати всю дільницю. Люди сварилися.

— До того ж мопед двомісний. Можна й помічника з собою привезти, і правопорушника в райвідділ доставити, — каже старший лейтенант. — Паливо виділятиме райвідділ. Начальник дав вказівку.

Зараз ви читаєте новину «Дільничним купили мопеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі