пʼятниця, 30 травня 2008 09:41

Дітей Майкла Джексона вперше сфотографували без масок (ФОТО)

 
Папараці сфотографували дітей Майкла Джексона без масок, пише DailyMail.

Дівчинка і два хлопчики до цих пір жили замкнутим життям, часто з"являючись на публіці із закритими обличчями. Вони росли в ізоляції, без друзів, без школи і навіть без матері. До того ж, говорять, нещодавно вони втратили няню, яку називали "мамою" і з якою Джексон нібито готовий був одружитися.

Сам Джексон говорив, що почав закривати своїм дітям обличчя, аби захиститися від потенційних викрадачів. Для дітей він зображав це як частину "гри" з фотографами.

Під час останньої появи на публіці вся сім"я, включаючи Майкла, була в перуках і темних окулярах. А коли вони нещодавно їздили в Діснейленд, на них були маски і бейсболки.

Проте минулого тижня під час відвідин книжкового магазина в Лас-Вегасі, обличчя дітей були відкриті. Виявилось, що старші - Принц і Періс - дуже схожі, а шестирічний Принц Майкл - темніше за свого брата і сестру. Саме його Майкл колись показував журналістам з балкона готелю.

Близькі люди говорять, що Джексон, до якого його власний батько ніколи не проявляв любові і турботи, дуже хотів мати дітей. Медсестра Деббі Роув, яка стала його другою дружиною, говорить, що погодилася йому народити. Вони одружилися в 1996 році, коли вона була на сьомому місяці вагітна Принцем.

Наступного року Роув народила Періс, хоча вона продовжувала жити окремо від Джексона і Принца. Це були швидше ділові відносини, ніж шлюб.

Джексон був люблячим батьком, проте його любов переходила всі межі. Його діти не спілкувалися з іншими дітьми, не ходили в дитячий садок і в школу. Батько проводив з ними весь свій час і жив з ними в одній кімнаті, виконуючи всі капризи.

Джексон, у якого була фобія на мікроби, велів очищати повітря на їх ранчо Neverland, прислуга носила рукавички, а столові прилади викидалися після одного використання.

У 1999 році Роув і Джексон розлучилися. Жінка відмовилася від дітей в обмін на солідні відступні.

Шість років тому на світ з"явився Принц Майкл. Джексон говорить, що його народила сурогатна мати, яку він навіть не бачив.

До цих пір висловлюються сумніви про те, чи є Джексон біологічним батьком цих дітей. Сам співак завжди стверджував, що так. Проте Роув якось обмовилася: "Майкл знає правду. Йому треба зізнатися".

Світла шкіра дітей наводить на сумніви, проте професор з Каліфорнійського університету Стів Джонс говорить, що таке буває. "Якби у Джексона і Роув було, скажімо, 500 дітей, то ви б побачили, що деякі з них світліші, інші темніші. В середньому вони повинні бути десь 50 на 50, що ми і маємо", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Дітей Майкла Джексона вперше сфотографували без масок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі