понеділок, 10 серпня 2009 08:43

Депутат від "Нашої України" попався на хабарі

Депутат від "Нашої України" попався на хабарі

Співробітники міліції 7 серпня затримали в.о. першого заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області, депутата Чернігівської райради області Олександра Лося (фракція "Наша Україна") і двох співробітників райадміністрації за підозрою в отриманні 25 тис. доларів хабара.

Про це повідомляють в управлінні МВС у Чернігівській області.

За його словами, Лось затриманий і знаходиться ізоляторі тимчасового утримання.

"Він (Лось) затриманий і ще двоє (співробітників) з адміністрації, фігурує хабар 25 тис. доларів", - повідомило джерело.

Він також додав, що повнішу інформацію про причини затримання в понеділок повідомить керівництво МВС в Чернігівській області.

Як уточнив депутат Чернігівської райради, затримання провели співробітники УБЕЗ (Управління по боротьбі з економічними злочинами) 7 серпня.

Він додав, що затримані вимагали хабар за допомогу в операціях із землею або майном на користь господарів вже приватизованого колишнього санаторію-профілакторія "Хімік".

Депутат не повідомив інших подробиць.

За матеріалом proUA

Зараз ви читаєте новину «Депутат від "Нашої України" попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі