вівторок, 28 червня 2022 08:03

День Конституції України – найкращі привітання для рідних та друзів

День Конституції України – найкращі привітання для рідних та друзів
В Україні 28 червня відзначають День Конституції. Фото: Unsplash

День Конституції Україні щороку відзначається 28 червня. Саме цього дня 1996 року Верховна Рада прийняла Конституцію незалежної України.

І хоча цьогоріч через воєнний стан вихідного не буде, привітати з одним з найбільших державних свят можна близьких, рідних та друзів. Найкращі привітання підготувала Gazeta.ua.

Найкращі привітання з Днем Конституції України

З Днем Конституції України! Роки тому стала вільною і зараз знову боремося за свою свободу! Відзначимо ж це свято сьогодні, Конституцію, що була написана українцями для українців. Нехай же полум'я гордості за нашу державу яскраво сяє в серці кожного, освячуючи нам шлях у світле майбутнє.

***

У День Конституції хочу

Вам побажати достатку,

Щоб усе вам було по плечу,

Щоб усі справи йшли гладко,

Звичайно, Батьківщину любити –

Бути сміливим життєлюбом,

Закони держави шанувати,

І жити вам буде любо!

З Днем Конституції!

***

З Днем Конституції України! У ці важкі часи бажаю миру і процвітання країні, в якій ти почуватимешся впевненим, затребуваним, самореалізованим, повноправним і щасливим громадянином!

***

Вітаю з Днем Конституції України і від щирого серця бажаю перемоги у війні з Росією! Бажаю завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

***

З днем Конституції, українці, вітаємо,

Щасливого життя вам щиро бажаємо,

Всіх благ, удачі, радості, добра,

Щоб мирним небо над вами було завжди!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давали життєві уроки і захищали все життя: зірки поділилися ніжними спогадами до Дня батька

***

Всі наші люди, все шановне панство

Отримує єдине громадянство –

Від самого народження до скону.

Все інше – відповідно до закону.

***

Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята Дня Конституції України! Бажаю нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання – перемоги та побудови заможної демократичної України. Щиро зичу вам доброго здоров'я, родинного благополуччя та життєвих гараздів!

***

Від усієї душі вітаю вас з Днем Конституції України. 1996 року українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії. З Днем Конституції! Разом до перемоги!

***

Сьогодні відзначаємо пам'ятну дату для нашої країни! В День Конституції вітаємо всіх громадян і бажаємо перемоги у війні, стабільності, реалізації свого потенціалу, розвитку в житті та нових звершень!

***

Всіх громадян з днем Конституції вітаємо,

Мирного і щасливого життя бажаємо,

Хай завжди процвітає країна,

Нехай у достатку живе кожна родина.

В Україні День молоді святкують як і у всьому світі – 12 серпня. Відповідне рішення набрало чинності з 1 січня 2022 року. Раніше це свято відзначалося в останню неділю червня.

Молодіжні організації та рухи подали ініціативу про перенесення святкування на іншу дату, коли проводять Міжнародний день молоді в усьому світі. Таким чином українці хотіли показати своє бажання інтегруватися до європейської спільноти.

Зараз ви читаєте новину «День Конституції України – найкращі привітання для рідних та друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі