субота, 04 лютого 2023 04:05

День ангела сьогодні святкують конфліктні люди

День ангела сьогодні святкують конфліктні люди
4 лютого – День пам'яті святого апостола Тимофія. Фото: pinterest.com

Сьогодні день ангела святкують люди з іменами Георгій, Іван, Микола та Петро.

Gazeta.ua підготувала матеріал у якому розповідаємо про походження цих імен та характери людей, які їх носять.

Григорій - походить з грецької мови від слова "григоріо" та означає - "спати". Ці чоловіки чутливі та вразливі. З ними завжди приємно спілкуватися. Григорій не любить, коли ним командують, однак намагається вливатися у всі компанії. Може стати водієм, інженером, фотографом.

Іван - із давньогрецької означає "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лувр, Ермітаж або дача Пшонки: чому під'їзд на околиці Києва масово "атакують" туристи

Микола - походить від давньогрецького імені Ніколаос - "переможець народів". Діти з цим ім'ям рідко хворіють та вирізняються витривалістю та силою. У дорослому віці вони працьовиті, старанні та врівноважені. Микола легко захоплюється жінками та за кілька тижнів уже може запропонувати одружитися.

Петро - з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «День ангела сьогодні святкують конфліктні люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі