вівторок, 06 вересня 2022 05:30

День Ангела 6 вересня. Як оригінально привітати іменинників
6

Православна церква 6 вересня вшановує пам'ять мученика Євтихія. Він був одним із учнів святих апостолів Павла та Івана Богослова.

День Ангела сьогодні святкують Георгій та Петро.

Ім'я Георгій походить від давньогрецького слова "георгос" - "хлібороб". Це гарні співрозмовники та вірні друзі, які можуть зберігати секрети. Вони доброзичливі та швидко забувають образи. У них складається щасливе подружнє життя. Однак Георгій не пробачає брехні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковне свято 5 вересня. Кому сьогодні молитися

Петро з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Вітальні листівки для іменинників
Фото: lux.fm
Вітальні листівки для іменинників
Вітальні листівки для іменинників
Вітальні листівки для іменинників
Вітальні листівки для іменинників

Привітання у віршах:

У День Ангела бажаю
Душевної краси,
Терпіння, розуміння,
Виконаної мрії,
Любові рідних і близьких,
А з ангелом своїм
Дружити всім серцем чистим,
І вірити у диво з ним!

***

Ніжність небес нехай ангел дарує,
Пензлем чарівним хай в серці малює,
Світлі надії, мрії прекрасні,
Щире кохання, радість і щастя!

***

Нехай під крилами своїми
твій ангел береже тебе,
Дарує лиш приємні миті,
і долю добру хай пошле.

Привітання у прозі:

Вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, любові і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він - підніме, коли ти заплачеш - втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

***

Вітаю тебе від щирого серця з Днем Ангела. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками і сонячним настроєм, красивими заходами і неймовірною радістю душі.

***

Бажаю неймовірної радості в твій День Ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «День Ангела 6 вересня. Як оригінально привітати іменинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі