неділя, 22 січня 2023 04:05

День ангела 22 січня святкують власники популярних імен

День ангела 22 січня святкують власники популярних імен
Талісманом людей, народжених 22 січня, є цитрин. Фото: pinterest.com

Сьогодні день ангела святкують люди з іменами Павло та Петро.

Gazeta.ua підготувала матеріал у якому розповідаємо про походження цих імен та характери людей, які їх носять.

Павло - з латинської означає "молодший", "маленький". Чоловіки з цим ім'ям завжди допомагають людям. Вони чуйні та люблять пофілософствувати. Їм можна довірити свої таємниці. На роботі Павло працьовитий, викладається на повну силу, цілеспрямований. У сімейному житті будує теплі та дружні стосунки.

Петро - з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода сьогодні вкаже на ранню весну та чому 21 січня треба задобрити кумів

Учора день ангела відзначали Антон, Григорій, Євген, Омелян, Ярослава, Василина. На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю.

Зараз ви читаєте новину «День ангела 22 січня святкують власники популярних імен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі