четвер, 03 жовтня 2013 15:38

Дельта Банк провів флеш-моб до Дня вчителя
5

Напередодні Дня вчителя, 28-ого та 29-ого вересня Дельта Банк провів танцювальні флеш-моби, за допомогою яких діти різного віку висловили свою подяку всім педагогам України.

На головних площах країни в 5 містах - Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі і Севастополі - учасники показали, яку важливу роль відіграє вчитель у процесі дорослішання і становлення кожного учня. Флешмоб являв собою цілу танцювальну постановку. Зворушливі першокласники, зухвалі підлітки, випускники, що кружляють у звуках шкільного вальсу, - протягом 3,5 хвилин учасники флеш-мобу дарували свою любов і визнання всім вчителям країни. У проекті взяли участь як звичайні школярі, так і професійні танцювальні колективи дітей:

народний хореографічний колектив "Веселка" (м. Васильків Київської обл.) і народна студія бального танцю "Ритми" (м. Боярка, Київської обл.);

танцювальні колективи "Адель" і "Світанок", школа бального танцю Elite Dance і школа сучасного танцю HipStyle (м. Одеса);

танцювальний колектив "Віва- Денс" і танцювальна студія "Елефант" (м. Львів);

студія сучасної хореографії "Грандіс" і студія танців Dance Planet " (м. Дніпропетровськ);

кримськотатарський ансамбль пісні і танцю "Байдар" (с. Орлине, Севастопольський регіон) і акробатичний балет Shadows (м. Севастополь).

Хореографом - постановником флеш-мобу виступив танцюрист Андрій Гуцал. Він зазначив: "Перший флешмоб до Дня вчителя продемонстрував майстерність танцювального мистецтва. Діти довгий час тренувалися і сьогодні виклалися на всі 100, щоб віддячити своїм викладачам за їх натхненну й самовіддану працю, непохитну віру в кожного учня, за їхнє розуміння".

У кожному місті в проекті взяли участь близько 200 дітей, а всього танець подяки від Дельта Банку станцювали понад 1000 дітей. Наприкінці вистави діти вишикувалися в живе слово "ДЯКУЮ" і запустили в небо сотню повітряних кульок.

"Ми впевнені, що високий рівень освіти - важлива складова успіху кожної людини і суспільства в цілому. Ключова роль у цій справі належить вчителям. Даною соціальною ініціативою ми хотіли продемонструвати на всю країну, що педагоги більш ніж гідні уваги і подяки за свою працю" , - зазначила Глава Ради директорів АТ "Дельта Банк" Олена Попова.

Флеш-моб - вже четвертий етап великої соціальної ініціативи Дельта Банку в 2013 році. В даний час з вдячністю до професії вчителя у відділеннях банку проходить проект "Пошта Подяки" - кожен відвідувач може підписати листівку вчителю, якого він пам'ятає, та за сприяння Дельта Банку лист знайде свого адресата. Крім того, в травні обдаровані учні 11-х класів, які стали переможцями районних олімпіад з математики 2012/2013 н.р., взяли участь у бізнес- таборі Delta Cаmp, партнером якого виступив Дельта Банк. Під час перебування в таборах діти отримали цінні практичні знання від успішних бізнесменів та відомих тренерів. Як правильно ставити цілі і досягати їх, як визначитися з майбутньою професією, як влаштуватися на роботу - ось лише декілька тем, які підіймалися на Delta Cаmp.


Щоб заохотити шкільних вчителів, які виростили талановитих учнів-переможців районних олімпіад з математики серед 11-х класів, у рамках соціальної акції "Подяка за талант", Дельта Банк надав їм фінансову винагороду.


Програми, спрямовані на вирішення різних соціальних питань, банк почав впроваджувати в 2010 році. У квітні- травні 2010-11 рр. ми організували акції по всій Україні під девізом: "Зробимо краще світ навколо нас !". До співробітників відділень банку в більш ніж 60 містах України приєдналися керівники районних виконавчих комітетів, представники міських лікувальних установ та місцевих ЗМІ, а також небайдужі жителі. У результаті ми встановили кілька десятків дитячих майданчиків, були заасфальтовані проблемні ділянки доріг, відремонтовані і пофарбовані вуличні ліхтарі, встановлені лавки та урни, посаджені квіти, дерева, кущі. В окремих містах були облаштовані зупинки громадського транспорту. У 2010-2011 рр. в ході соціальної програми: "Урок фінансової грамотності" учні старших класів загальноосвітніх шкіл України отримали базові фінансові знання, навчилися грамотно планувати особистий бюджет і відповідально розпоряджатися грошима. У рамках освітньої програми Дельта Банк подарував кожній школі, в якій проходив "Урок фінансової грамотності", бібліотеку фінансової та економічної літератури і надав адресну допомогу.

У період проведення Євро-2012 Дельта Банк надав підтримку містам, які приймали чемпіонат в Україні, - Києву, Донецьку, Львову, Харкову. На кошти банку там відремонтували і відреставрували значущі міські об'єкти.

Новина на сайті Дельта банку

Фотогалереї на сайті Дельта банку

Зараз ви читаєте новину «Дельта Банк провів флеш-моб до Дня вчителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі