четвер, 02 липня 2009 10:44

Справою про смерть Джексона зацікавились борці з наркотиками

Справою про смерть Джексона зацікавились борці з наркотиками

Федеральні агенти з контролю за розповсюдженням наркотиків підключаться до розслідування смерті Майкла Джексона. Поширення набули чутки про те, що смерть 50-річного співака пов"язана зі вживанням сильнодіючих препаратів, і фахівцям належить провести перевірку щодо лікарів Джексона і ліків, що використовувались ним.

Міський департамент поліції Лос-Анджелеса, де 25 червня помер Джексон, звернувся за допомогою до Управління з боротьби з наркотиками США (DEA): про це AP на умовах анонімності повідомило джерело в правоохоронних органах. Федеральне відомство має досвід і ресурси, необхідні для розслідування і відсутні у міських поліцейських.

Незабаром після смерті Джексона влада округу Лос-Анджелес оголосила, що смерть співака не була насильницькою, але її причини названі не були. Після цього тіло покійного було передано його родичам для повторного розтину, який провів приватний патологоанатом. На справжній момент розслідування смерті Джексона продовжується, і преса пов"язує її з вживанням болезаспокійливих і седативних засобів, а також антидепресантів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Справою про смерть Джексона зацікавились борці з наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі