вівторок, 15 березня 2022 15:16

Навіть без інтернету: запрацював сервіс інформування про ворожу техніку

Навіть без інтернету: запрацював сервіс інформування про ворожу техніку
Перед поширенням фото переконайтеся, що перед вами саме ворожа військова техніка Фото: Фейсбук Yurii Kochevenko

Створили сервіс, за допомогою якого можна повідомляти про пересування російських військ та техніки.

Сервіс Bachu.info працює навіть за відсутності інтернету, але треба увімкнути геолокацію, пише УП. Життя.

На сторінці можна завантажити фото ворожих військ та машин, а також вказати, чи є поруч цивільні. Сервіс було створено СБУ.

"Якщо ви стали свідком пересування ворожих машин, літаків, техніки, солдатів, диверсійно розвідувальних груп (ДРГ), тощо, поширте ці дані для ЗСУ", – кажуть у СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко розмістить у себе два нових військових об'єкти РФ

Перед поширенням фото переконайтеся, що перед вами саме ворожа військова техніка. Її маркують позначками: Z - східні сили РФ; Z в квадраті - сили з Криму; O - сили з Білорусі; V - морська піхота; X - чеченці (кадировці); A - сили спецпризначення (СОБР, АЛЬФА, ССО, тощо).

У Краснодарському краї Російської Федерації зняли пересування військової техніки РФ у напрямку окупованого Криму. Кількасекундне відео з'явилося в Youtube "Новини України" 14 березня. Зазначається, що у колоні саме "парадна техніка" країни-агресора. "На відео парадна техніка. Мабуть, в орків все погано з армією", - ідеться в описі ролику.

Зараз ви читаєте новину «Навіть без інтернету: запрацював сервіс інформування про ворожу техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі