понеділок, 30 серпня 2010 19:09

ДАІ збила жінку на пішохідному переході у Маріуполі

ДАІ збила жінку на пішохідному переході у Маріуполі

У Миколаєві автомобіль Державної автомобільної інспекції збив літню жінку, коли вона переходила дорогу на пішохідному переході.

У прес-службі управління ДАІ в Миколаївській області повідомили, що ДТП сталася вдень 30 серпня по вул. Чигрина, коли жінка переходила дорогу.

Потерпіла госпіталізована.

Інших подробиць у прес-службі ДАІ не повідомили.

Тим часом, як повідомляє видання Преступности.НЕТ з посиланням на очевидців ДТП, потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході. У цей час з боку вул. Дзержинського у бік проспекту Жовтневого на великій швидкості рухався автомобіль ВАЗ з розпізнавальними знаками Державтоінспекції. Не пригальмувавши біля пішохідного переходу, автомобіль збив жінку і протягнув її на капоті близько 10 метрів.

Як стверджують очевидці, після події замість того, щоб викликати швидку допомогу, співробітники ДАІ відразу ж почали телефонувати в Державтоінспекцію і доповідати про інцидент, чим обурили свідків ДТП.

Після цього на місце події була викликана бригада швидкої допомоги, яка і відвезла потерпілу, що перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, у Донецькій області госпіталізовано 4-річну дівчинку, яку на автомобілі збив дільничний міліціонер.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ збила жінку на пішохідному переході у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі