вівторок, 12 червня 2007 17:32

ДАІ обмежила рух транспорту в Криму через спеку

Державна автомобільна інспекція ввела обмеження на проїзд транспорту вагою понад 20 тонн через спеку в Криму. Про це повідомила прес-служба ДАІ.

Відповідно до повідомлення, таке рішення прийняли з метою заощадження покриття автомобільних доріг у період спекотної погоди (за температурі повітря вище 28 градусів).

Обмеження увели на пересування транспорту загальною вагою понад 20 тонн або навантаженням на вісь понад 5 тонн автомобільними дорогами загального користування в Криму.

Зокрема, у цей перелік входять ділянки таких трас у Криму: М-17 "Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч, М-18 "Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта", Н-05 "Красноперекопськ - Сімферополь", Н-06 "Сімферополь - Бахчисарай - Севастополь", Н-19 "Ялта - Севастополь" і Р-25 "Сімферополь - Євпаторія".

Наприкінці травня Державна служба автомобільних доріг ("Укравтодор") і ДАІ ввели обмеження руху вантажного транспорту вагою понад 24 тонни дорогами загального користування в денний час через значне підвищення температури повітря, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ обмежила рух транспорту в Криму через спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі